Fodtøj

Posted on 21. oktober 2020Kommentarer lukket til Fodtøj

Viking sko

Jeg startede ud med Vikings vandtætte sko. Dem var jeg glad for. De var med til Landsstævnet i Aalborg i 2017. De var også med først på Hærvejen i 2020. Jeg fik kun vabler på 2. etape fra Skals til Aars, men der gik vi også meget og havde endnu ikke lært regel nr. 1: hold pauser hver anden time OG luft tæerne. Så undgår man at få fugtige tæer og derefter vabler.

Støvler fra Hanwag

Det næste fodtøj var støvler. PH Outdoor vejledte mig om størrelse og form. Trods kæmpe rykind fik vi den bedste betjening og jeg fik mine første deciderede vandrestøvler til 1.700 kr. Det er vanvittig mange penge. Men i regnvejr priser jeg mig lykkelig over at have tørre fødder. Og selv på overlevelsesetapen Kliplev-Øster Løgum med 30 graders varme var de rigtig gode.

De sidder rigtig godt. Jeg troede at jeg skulle have en smal model, da jeg ikke har en bred fod. Jeg har døjet med hælspore, og skal passe på mine fødder. Jeg blev anbefalet en bred model og det er jeg glad for. Jeg har endnu ikke haft en eneste vabel, så det er tommel op herfra.