Liggeunderlag i top

Posted on 15. november 2020Kommentarer lukket til Liggeunderlag i top

Det er fantastiske liggeunderlag, vi har købt!

Liggeunderlag

Fordelene er, at de:

  • fylder ingenting
  • er lette
  • kan anvendes flere steder

Senest har vi brugt dem på Hærvejen etape 6. og 7., hvor vi overnattede i shelter i Syd/Midtjylland i november, og temperaturen nåede under frysepunktet. De holder fin afstand til underlaget. Jeg kan få nøjagtig den tykkelse madras, jeg ønsker: blød eller hård. Ligesom madrassen derhjemme.

For at rulle den sammen til lille størrelse, gør jeg sådan her. Først ruller jeg den sammen i almindelig tilstand og sætter proppen omvendt på. På den måde kan der kun komme luft ud og ikke ind.

Dernæst foldes liggeunderlaget på langs, så den er halv så bred. Og ved sammenrul nr. 2 kommer det sidste luft ud og den kan skubbes i posen.

Liggeunderlag i Teslaen

Vi kan ligge bagsæderne ned og så er der plads til to luftmadrasser. Senest brugte jeg dette set-up i sommerferien 21. juli 2020 på en udflugt med min søster til høfde Q ved Fjaltring. Der parkerede vi ved siden af autocamperne og fik solnedgang og solopgang. Og naturligvis et dyp i Vesterhavet, mens min søster holdt håndklædet. Det er hun altid så hurtig og venlig at foreslå!

Teltet

Vi har naturligvis også sovet på dem i teltet på sommerens etaper på Hærvejen. Igen holder de god afstand fra jorden, så kulden ikke trækker op.