Padborg – Viborg, 7. etape Bække – Bindeballe, 20 km

Vi vågnede begge i løbet af natten, men ingen af os frøs. Hurra for dunsoverposerne. De holdt os godt varme hele natten, trods nattefrost.

Sikke en smuk morgen. Vi fik dronen op og hvilke billeder, vi kan skyde, når solen er ved at stå op i disen. Og så fik vi morgenmad.

Smuk vandretur

Vi fik pakket godt sammen og kom afsted på vejen. Og dagen bragte solskin og smukke udsigter.

Bindeballe købmandsgård

Vi gik så lidt forkert – altså 1,5 km i den forkerte retning. Det giver 3 km ekstra i alt. Kim havde fået et par vabler, så han klagede lidt. Købmandsgården ligger ikke på Hærvejen og vi havde aftalt med Smilla at blive hentet der, så vi måtte vende om og tage de ekstra kilometer. Det var noget af en oplevelse tilbage i tiden. Vi havde håbet på en kaffe/kage, men det nåede vi ikke. Det bliver en anden gang. Til gengæld nåede vi en tur omkring i butikken.

God weekend

Det var fantastisk at komme på vejen igen og lufte vandreudstyr og tøj. Og skønt at blive hentet af datteren efter to dage i streg på Hærvejen. Nu resterer blot 8 etaper, inden vi når Viborg.

2 Thoughts on “Padborg – Viborg, 7. etape Bække – Bindeballe, 20 km

  1. Tak for jeres beskrivelser. Spændende og inspirerede læsning. Vi ser frem til vi igen kan tage på lange cykelture. Vi startede i sommer og cyklede stort set hver weekend. Har set så mange for os nye steder i Østjylland.
    Super flotte billeder I fik i kassen? Dronen kan altså noget? Henrik og jeg besøgte Bindeballe i sensommeren og Tørskind grusgrav. Smukt område.

    1. Hej Lone.
      Tillykke! Du er den første som kommenterer. Undskyld, det sene svar. Vi skal lige vænne os til at være bloggere?.
      Vi tænker på jer og håber alt bliver godt igen?.
      Skønt at tænke på, at I har været samme sted som os, når vi nu ikke har set hinanden i år. Vi glæder os til et gensyn. ?

Comments are closed.