Bornholm rundt 2. etape. Hasle – Hammerhavn 17,5 km

Posted on 4. maj 2021Kommentarer lukket til Bornholm rundt 2. etape. Hasle – Hammerhavn 17,5 km

Det er den smukkeste rute, vi har gået – ever! Lige under er Fosdalen i Nordjylland. Terrænet er kuperet og belønningen er den flotteste udsigt med klipper og hav.

Hasle

Vi sov godt i nat fra kl. 20 til kl. 6.

Så gik vi til Hasle havn. Deres vinterbadefaciliteter ønsker vi os i Mariager. De bød os gæstfrit indenfor i omklædningen og vi fik en god snak og grin og de lærte os at sige: ‘d iiiiiit’: det er det. Vandet var skønt 6 grader og vi blev friske.

Hasle havn

Klipper

Vi gik ud af byen og pludselig rejste klipperne sig foran os. Sikke et syn. Derfra gik det op og ned i det kuperede terræn. Det duftede af ramsløg og purløg fra skovbunden. Anemonerne stod i fuldt flor. Det var så smukt. Hvilken rigdom vi har i Danmark af flot og spændende natur.

Regnvejret

Du har nok sendt os mange velmenende tanker i dag. Men man kan heldigvis ikke regne (😜) med vejrudsigten. Vi fik lidt småregn, men de nye skaljakker bestod prøven👍 Desuden tåler jeg ikke solen, så hvor heldig kan vi være?!

Bolig for natten

Akkurat nedenfor Hammershus er det hyggeligste lille shelter – med egen strand og to svaner! Det var en no brainer for mig. Der kan lukkes ind til shelteret, så der kan blive lunt.

Shelter med egen strand

På den anden side af bugten hentede vi vand. Tænk sig, der var områdets bedste cafe😋. Hammerhavnens multihus ligger hus til alle, der er interesserede og der sidder vi nu inde i varmen med den smukkeste udsigt og spiller kort. Jeg føler mig som lykkens pamfilius, som får det bedste af alle verdner. Vi har mødt mange spændende mennesker på vores vej og fået gode historier.

I morgen hedder det Gudhjem. Vejret er også meget blæsende i morgen ifølge DMI. Vi ser på det og har heldigvis mulighed for at ændre planer. Det er jo ferie.

Kommentarer lukket til Bornholm rundt 2. etape. Hasle – Hammerhavn 17,5 km