Viborg-Hirtshals 3. etape, Aars-Løgstør 28 km

Posted on 2. maj 2020Kommentarer lukket til Viborg-Hirtshals 3. etape, Aars-Løgstør 28 km

Kanelsnegle

Vi bliver afleveret midt i Aars ved butikscenteret og vinker farvel til datter og Idefix (læs om el-bilen). De skal begge hjem på matriklen og slappe af, hvis jeg kender dem ret.

Heldigvis er der også en bager i Aars. 2 kanelsnegle og så går turen ud af Aars. Dog skulle jeg lige dufte til syrenen. Det er så kort den blomster, og den dufter sååååå godt.

Nej tak til regn

Vi er klædt godt på. Der er lovet regn forude. Jeg er nervøs for regn. Det er ikke min hofret. Heldigvis når vi til en tidligere station, som har overdækket med en bænk. Her får vi en af dagens kaffe/te pauser. Det passer på sekundet, at regnen er slut, da den sidst dråbe indtages. Jeg er så tilpas, så jeg springer lidt omkring af bare lettelse. Jeg ved jo ikke, hvad dagen ellers bringer.

Kæmpelang sti forbi industri

Da vi når frem til Løgstør er vi glade. Dog finder vi ud af at vejen fra byskiltet til havnen er lang. Vi vandrer forbi et industriområde med et metalnethegn, som føles uendelig.

Transport hjem

Vi har bedømt, hvornår vi er fremme, så den “den hvide ganger” aka bilen er bestilt med chauffør og chaufførens kæreste, så vi er trætte og ser frem til at komme hjem og få et bad. Chaufføren kedes dog over at høre fra os: “Der har vi gået, der har vi også gået etc” på tilbagevejen:-)