Padborg-Viborg 4. etape, Vojens-Cafe Ellegaard 25 km

Posted on 16. juli 2020Kommentarer lukket til Padborg-Viborg 4. etape, Vojens-Cafe Ellegaard 25 km

Fra herberg til herberg

Vi startede ud tidligt (synes Kim. Jeg er klar langt tid før, men vi må finde kompromisser:-)) Vi sagde farvel til pigerne og vandrede mod Vojens. Først skulle vi igennem det området med museum, stadig med spor fra Tyskland.

I Vojens fik vi morgenmad og kaffe/te på vandboileren.

Denne etape var også vanvittig flot. Og pludselig stod vi foran herberget. En gammel gård med høns og en sød labrador. Den gøede ikke og løb ikke efter nogen. Der var masser af plads, og mulighed for at overnatte i eget telt. Det tog vi imod, så slap vi for et halvdårligt indeklima og kunne ligge i det fri.

Vi fik et dejligt bad under den udendørs aflukkede bruser. Ikke megen luksus, men det fungerede superfint. Der var mulighed for at købe øl og vand og overnatning blev betalt på mobilepay.

Her mødte vi tre unge fyre, som holdt deres ferie på Hærvejen. De var også søde og friske og holdt sig på den modsatte ende af græsplænen. Der var ikke megen spektakel i dem. Men de var smarte, for solen tørrede deres telt, hvor vi lå i skygge længe. (Note til os: tænk på at solen kan tørre teltet om morgenen).