Bornholm rundt. 8. etape. Bassebo primitive teltplads – Sose Odde teltplads 18 km

Posted on 10. maj 2021Kommentarer lukket til Bornholm rundt. 8. etape. Bassebo primitive teltplads – Sose Odde teltplads 18 km

Wauw for en stjernehimmel✨Kim vækkede mig kl. 2 og himmel eksploderede i stjerner og satellitter. Sådan en nat mere vil vi have på Sose Odde. Så tager vi toppen af teltet af og kan kigge direkte op i himlen. 

Morgenbad og mad. Pakning og afsted. 
Strand så langt øjet rækker. Vi mødte kun få mennesker. Ved rastepladsen blev vi lovet vand og wc. Det var først ved næste rasteplads det blev muligt. Teknik og miljø fik en lille hilsen om at åbne for vandet fra de trængende jyske eventyrere😀. 

Boderne – kiosken er lukket😟. Kunne ellers godt spise en is eller drikke noget koldt. Vi er på eventyr, så vi fylder drikkedunkene op, så der er til posemaden til aften. Der er lidt skumfiduser og nødder tilbage også. I morgen eftermiddag er vi retur i Rønne, så kan vi handle alt vi vil. 


Turen fra Boderne til Sose Odde teltplads var lidt hård med rullesten på stranden og varmt vejr. Vi vil bare sove i telt i aften og se stjernehimmel igen. 


Aftensmad i det fri
Sosebugten og teltpladsen lige bag os
Kommentarer lukket til Bornholm rundt. 8. etape. Bassebo primitive teltplads – Sose Odde teltplads 18 km