Padborg – Viborg. 9. etape. Jelling – Kollemorten. 18 km

Posted on 13. december 2020Kommentarer lukket til Padborg – Viborg. 9. etape. Jelling – Kollemorten. 18 km

En grå og trist decemberweekend. Den er blevet lidt lysere af vores vandreture. Solen står op ved ni-tiden og går ned ved seksten-tiden.

Sjældent har kadencen været så høj. Ingen pauser. Kun få billeder. Ingen overspringshandlinger som at sidde i græsset eller ligge og kigge op i skyerne. 4-5 km i timen har vi tilbagelagt.

Chauffør

Kims bror hentede os i går aftes i Jelling og bød på dejlig tapas og ‘Vild med dans’. Vi overnattede i bilen i deres indkørsel. Sæderne blev lagt ned. Oppustelig liggeunderlag og dunsovepose og så godnat – og godmorgen.

Godmorgen fra Idefix

Morgenmad søndag (luksus) og så kørte Randi og Erling os til Kollemorten, hvor vi parkerede bilen. Slutteligt kørte de os til Jelling, hvor dagens etape startede.

Ned i knæ, så vi kan se kirken😀

Dagens etape

Der er megen landbrugsland og gårde. Lidt snasket. Men også fine veje med skov, sø, læhegn og indhegninger. Det var ok at tage den på en skyet decemberdag.


Goretex støvlerne evner til at holde tæt blev udnyttet.

Pløret vej


Det gode ved årstiden er, at vi let kan se fuglene på grenene, hvor der ikke er blade til at dække. Vi ser rigtig mange rovfugle og fascineres af deres evne til at holde sig svævende.

Selskab

Vi møder ikke mange på vores tur. Vi snakker en del om alt muligt. Det er en god lejlighed til at få snakket om liv og død, jul og film mm.

Så det er skønt med adspredelse, når der dukker fly og helikopter op.

Selskab af heste
Dejligt at nå i mål og have en bil ventende